Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne teamüle yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek ciğerin kullanılan bir bapdır.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın iye olduğu kayran ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından örgülmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve hariçya mevsuk açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya farklı bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın Kapısı Tuzaküminyum evet da güçlü malzemeden yapılır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene yer verilir. Kullanım açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi mezuniyet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son gömlek eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın bapları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona yaraşıklı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere reva, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili akıllıca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page